, .

Фирма Булстар Лодки и Каравани е представител за територията на България на марките Knaus, Tabbert, Bayliner, Trophy и Larson.

.


 Лодки
нови употребявани
 Kемпери
нови употребявани
 Каравани
нови употребявани
 Под наем
кемпери/каравани лодки
 НИЕ СМЕ ПРЕДСТАВЕТЕЛИ НА СЛЕДНИТЕ МАРКИ ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ:
Лодки Bayliner: Традиция и качество. Повече от 45 години лодките Bayliner са доказали безупречните си качества. Това ги прави едни от най-продаваните в света. Те предлагат невероятно разнообразие на приемливи цени. Без съмнение вие ще се влюбите в моделите от тази марка.


Лодки и Яхти Maxum: Чрез иновативно и нестандартно мислене Maxum създадохa лодки, отличаващи се с неповторими стил и разнообразие. Още със стъпването си на борда, Вие ще усетите това, което прави Maxum различни.


Лодки Trophy: Една сериозна машина за риболов. През годините лодките от марката Trophy са показали свойте качества за здравина и издръжливост. Те са снабдени с всички удобства за спортен риболов. Марката е станала нарицателно за този тип риболовни лодки и все пак Trophy е марка а не тип лодка.


Яхти Meridian: Много хора се чудят какво прави яхтите Meridian да изглеждат толкова изтънчени. А ето и оговора: Разликата е в стила и детайлите. Така те достигнаха днешната прекрасна продуктова серия.


Бордови двигатели MerCruiser: Гарантирано качество, висока безопасност, безотказна работа и образцов дизайн.


Извънбордови двигатели Mercury: Независимо дали си за риба с гумената си лодка или имаш 3x350HP зад гърба си Mercury няма да те подведе.


Каравани Tabbert: През изминалите години караваните на марката Tabbert спечелиха много награди за върхови постижения и политика, ориентирана към нуждите на клиента. Каравани Tabbert гарантирано качество, висока безопасност, убедителни нововъведения и образцов дизайн.


Каравани Knaus: Фирмата Knaus разполага с най-широката гама от каравани, кемпери, компактни кемпери. От евтини до супер луксозни и ексклузивни. Но дори при евтините модели не са направени компромиси с качеството на материалите. Вие несъмнено ще намерите продукта който търсите.


     издател |
<